Продуктивність першого бульбового покоління гібридних популяцій картоплі - Андрій ПАВЛОВ (Передгірне та гірське землеробство і тваринництво, 2024)
Наведено результати досліджень прояву спадковості у гібридного потомства, отриманого від простого та складного міжсортового схрещування, за продуктивністю та господарськими ознаками. Виявлено комбінації, де результати стосовно отриманих показників, у потомства залежить від фенотипу батьківських форм.