Akty feudalnogo zemlevladenija i chozjajstva. Akty moskovskogo simonova monastyrja (1506-1613 gg), wyd. L. I. Ivina - Jacek Sobczak (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1987)
Recenzja: Akty feudalnogo ziemlevladenija i chozjajstva. Akty moskovskogo simonova monastyrja (1506-1613 gg), wyd. L. I. Ivina, Izdatel'stwo „Nauka", Leningrad 1985, ss. 352.