ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ПОДАТКОВИЙ КРЕДИТ У ЗАКОНОДАВСТВІ УКРАЇНИ: СУЧАСНІСТЬ І ПЕРСПЕКТИВИ - Ю.О. МАЗУР (Економіка та право, 2024)
Розглянуто питання податкового стимулювання інноваційного розвитку економіки за допомогою інвестиційного податкового кредиту. Обґрунтовано доцільність використання інвестиційного податкового кредиту як знижки до суми кваліфікованих витрат в умовах стимулювання інноваційної активності суб’єктів господарювання України. Розроблені пропозиції щодо удосконалення податкового законодавства України в сфері стимулювання інноваційного розвитку економіки.