La cultura moral, questió de pràctiques sistematitzades / La culture morale, question des pratiques systématiques La cultura moral, cuestión de prácticas sistematizadas The moral culture, a question of systematic practices - Ana Novella Cámara (Temps d'Educació, 2012)
Ressenya del llibre Josep M. Puig Rovira (coord.), Inés Doménech, Mònica Gijón, Xus Martín, Laura Rubio, Jaume Trilla. Cultura moral y educación. Barcelona, Graó, 2012. _______________________________________________________ Critique du livre Josep M. Puig Rovira (coord.), Inés Doménech, Mònica Gijón, Xus Martín, Laura Rubio, Jaume Trilla. Cultura moral y educación. Barcelona, Graó, 2012. Reseña del libro Josep M. Puig Rovira (coord.), Inés Doménech, Mònica Gijón, Xus Martín, Laura Rubio, Jaume Trilla. Cultura moral y educación. Barcelona, Graó, 2012. Review of book Josep M. Puig Rovira (coord.), Inés Doménech, Mònica Gijón, Xus Martín, Laura Rubio, Jaume Trilla. Cultura moral y educación. Barcelona, Graó, 2012.