ЗАГАЛЬНІ УМОВИ ВИКОНАННЯ ІПОТЕЧНОГО ЗОБОВ’ЯЗАННЯ: ПРОБЛЕМИ ТА ШЛЯХИ ВИРІШЕННЯ - В.Ю. ДМИТРЕНКО (Економіка та право, 2024)
Проаналізовано загальні умови виконання іпотечного зобов’язання. Зосереджено увагу на окремих проблемах у цій сфері. Запропоновано шляхи удосконалення правового регулювання виконання іпотечного зобов’язання.