Ki Sa Ke ou Konnen de Manje ki Gen Fib Ladan Yo? - Jennifer Hillan (EDIS, 2003)
Fib Genyen anpil non. Yo te konn rele yo, manje pay, kounye-a, yo rele yo manje ki gen fib. Kelkeswa jan yo rele yo, manje ki gen fib empòtan pou sante moun. Li plis pou-w ka konprann.