Діабетична мікроангіопатія у хворих із цукровим діабетом та хронічною критичною ішемією нижньої кінцівки - S. M. Didenko; O. V. Kalenska; L. V. Kalenska; V. U. Subbotin; I. M. Savytska; Yu. M. Hupalo; O. E. Shved; D. Yu. Shapovalov (Клінічна хірургія, 2018)
Мета. Дослідити кількісні характеристики ураження судин гемомікроциркуляторного русла (ГМЦР) шкіри у хворих із цукровим діабетом (ЦД) та хронічною критичною ішемією нижньої кінцівки (ХКІНК) і з’ясувати можливість їх використання в клінічній практиці.