Zadávání seminární práce na vysoké škole a přístupy k učení - Ivana Mičínová (Pedagogika, 2025)
Cíl: Tato studie využívající kvalitativní design výzkumu si klade za cíl identifikovat výukové praktiky při zadávání seminární práce na vysoké škole, které podporují u studentů hloubkové přístupy učení.