Рецензія - Vadym Zadunaiskyi (Cхід, 2013)
Рецензія на підручник Гайка Г.І., Білецького В.С. "Історія гірництва". - Київ-Алчевськ : Видавничий дім "Києво-Могилянська академія", вид-во "ЛАДО" ДонДТУ, 2013. - 542 с.