ПОДАТКОВЕ ЗАКОНОДАВСТВО: ДЕКЛАРАЦІЇ ТА РЕАЛІЇ - O.R. Zeldina (Економіка та право, 2024)
У статті проаналізовано зміни в Податковому кодексі України, які було прийнято 28.12.2014 р. і показано їх негативний вплив на економіко-правове становище суб’єктів підприємництва. Обґрунтовано необхідність зменшити податкове навантаження на суб’єктів малого й середнього бізнесу. Запропоновано законодавчо встановити відповідальність за порушення норм Податкового кодексу щодо стабільності податкового законодавства.