Cпособи хірургічного лікування синдрому Mirizzi - V. I. Rusyn; K. E. Rumiantsev; F. M. Pavuk (Клінічна хірургія, 2019)
Мета. Визначення способу хірургічного лікування спонтанних внутрішніх біліарних нориць (СВБН) при синдромі Mirizzi (СМ).