СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ ПІДВИЩЕННЯ ІННОВАЦІЙНО-ІНВЕСТИЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПРОМИСЛОВОГО СЕКТОРА ПОЛТАВСЬКОГО РЕГІОНУ - S.M. Marchyshynets (Економіка та право, 2024)
Під час реалізації інноваційної моделі як основи конкурентного розвитку України особливої актуальності набуває питання підвищення рівня інноваційно-інвестиційного потенціалу промислового сектора на національному і регіональному рівнях. Виходячи з актуальності визначеної проблеми, у статті проаналізовано стан промисловості Полтавщини. Надано оцінку складових інноваційно-інвестиційного потенціалу, визначено подальші шляхи його підвищення на рівні області.