ОРГАНІЗАЦІЙНО-ГОСПОДАРСЬКІ ВІДНОСИНИ І ЗОБОВ’ЯЗАННЯ - V.M. Koval (Економіка та право, 2024)
У статті аналізуються положення Господарського кодексу, що визначають зміст організаційно-господарських відносин і зобов’язань, а також доктринальна інтерпретація цих положень. Доведено необхідність наближення відповідних положень Господарського кодексу до того розуміння організаційно-господарських відносин і зобов’язань, що було розроблене в науці сорок років тому.