ЩОДО ОТРИМАННЯ ДОЗВОЛУ НА ВИКОНАННЯ БУДІВЕЛЬНИХ РОБІТ - N.V. Trofunenko (Економіка та право, 2024)
Дано аналіз положення Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та інших нормативно-правових актів відносно порядку одержання дозволу на виконання будівельних робіт. На основі правозастосовної практики зроблено висновок про доцільність установлення конкретного переліку документів і строку видачі дозволу на виконання будівельних робіт, підстав анулювання вказаного дозволу.