Korištenje informacijsko komunikacijskih tehnologija među članovima „Matice umirovljenika grada Osijeka“ - Tomislav Jakopec; Josipa Selthofer; Ines Hocenski (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske, 2022)
Cilj. Cilj je ovog rada utvrditi koje informacijsko komunikacijske tehnologije koriste članovi Kluba umirovljenika grada Osijeka, u koje svrhe ih koriste te koliko su zainteresirani za stjecanje vještina potrebnih za pisanje u mrežnom okruženju.