Документаційна культура як складова корпоративної культури комерційної діяльності вітчизняних підприємств - O. V. Shevchenko (Вісник Харківської державної академії культури, 2015)
Розглядається документаційна культура як складова корпоративної культури комерційної діяльності, визначено основні складові документаційної культури, наведено в порівняльному аналізові визначення термінів «документаційна культура» і «корпоративна культура», розкрито основні чинники функціонування документаційної культури та переваги корпоративної культури.