Підхід до оцінки ефективності розвідувального безпілотного авіаційного комплексу з використанням показників, що характеризують готовність та якість його застосування - С. М. Звиглянич; С. О. Щербінін; О. В. Авраменко (Системи озброєння і військова техніка, 2022)
У статті запропонований підхід до оцінки ефективності розвідувального безпілотного авіаційного комплексу з використанням показників, що характеризують готовність та якість його застосування. Запропоновані показники дозволяють оцінити ступень ефективності розвідувального безпілотного авіаційного комплексу щодо виконання поставлених завдань. Кількісна оцінка параметрів розвідувального безпілотного авіаційного комплексу дає можливість скорегувати елементи систем та підсистем з метою виконання завдань за призначенням з більшою ефективністю. Запропоновані показники якості застосування розвідувального безпілотного авіаційного комплексу дають можливість комплексно оцінити функціонування розвідувального безпілотного авіаційного комплексу із заданими вхідними параметрами.