Оцінка функціонального ниркового резерву після резекції нирки у хворих з нирково-клітинним раком різних вікових груп - S. M. Pasichnyk (Клінічна хірургія, 2019)
Мета. Оцінити функціональний нирковий резерв (ФНР) у хворих на ранніх стадіях нирково-клітинного раку (НКР) різних вікових груп та його зміни в післяопераційному періоді.