Модульна організація вивчення курсу „Психологія” у ВНЗ І-ІІ рівня акредитації - Тамара Мандрико (Педагогічний дискурс, 2011)
В статті розглядається можливість застосування модульного вивчення курсу „Психологія” та його переваги над традиційною системою вивчення.