Вивчення впливу колагену на перебіг місцевих тканинних реакцій та післяопераційного періоду при імплантації поліпропіленового протеза - B. S. Zaporozhchenko; І. G. Kholodov; V. V. Коlodiy; А. А. Gorbunov; D. А. Bondarets (Клінічна хірургія, 2018)
Вступ. Висока частота гриж живота зумовлює актуальність питання вдосконалення результатів їх хірургічного лікування.