Державна політика сприяння розвитку громадянського суспільства: проблеми організаційно-функціонального забезпечення - Тетяна Андрійчук (Політичні дослідження, 2021)
Державна політика сприяння розвитку громадянського суспільства – важливий складник системи відносин „держава – громадянське суспільство”.