Provođenje slobodnog vremena čitajući u knjižnici - Antonela Bokan; Ljiljana Poljak (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske, 2018)
Cilj. Rad osvještava važnost prostora knjižnice kao mjesta za provođenje slobodnog vremena čitajući.