Mi van a megtérésen túl? 2. A lelki formálódás gyakorlati teológiai megközelítései - Lilla SZABÓNÉ LÁSZLÓ (Studia Universitatis Babeş-Bolyai. Theologia Reformata Transylvanica, 2024)
What Is beyond Conversion? 2. Practical Theological Approaches to Spiritual Formation