Критерії економічної ефективності функціонування мережі бібліотек КНР - Cheng Yang (Вісник Харківської державної академії культури, 2017)
Висвітлено особливості організації мережі бібліотек Китаю, розкрито специфіку розбудови системи публічних та спеціальних бібліотек, визначено критерії економічної ефективності функціонування бібліотек КНР, що базуються на концепції підвищення якості бібліотечно-інформаційного обслуговування всіх категорій користувачів як найважливішої умови розвитку національної науки, освіти, культури, соціальної сфери.