Вплив способів удобрення та режимів використання на формування бобово-злакового травостою - Т. І. МАРЦІНКО; Н. В. КАРАСЕВИЧ; С. С. БЕГЕЙ (Передгірне та гірське землеробство і тваринництво, 2023)
У сучасних умовах виникає потреба в дослідженні сортових особливостей багаторічних бобових і злакових трав, їх реакції на агроекологічні умови вирощування, дози та види мінеральних добрив і режими використання травостоїв. У статті представлено результати досліджень впливу мінеральних добрив та режимів використання на формування бобово-злакової травосумішки при вирощуванні в умовах Передкарпаття.