РУШІЙНІ СИЛИ РЕГІОНАЛЬНОГО РИНКУ ПРАЦІ - R.V. Belozertsev; M.N. Zhylina (Економіка та право, 2024)
Розглянуто основні процеси і явища регіонального ринку праці. Виділено фактори, які формують стан ринку праці, обґрунтовано необхідність дослідження, регіонального ринку праці як самостійного механізму.