Informacijska funkcija knjižnica u turizmu - Ksenija Tokić; Ivo Tokić (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske, 2018)
Cilj. Cilj je ovoga rada ukazati na doprinos knjižnica, osobito informacijske funkcije, u turizmu te tako pridonijeti istraživanjima u tom području.