Рентгенендоваскулярна оклюзія судин наднирника як метод профілактики ускладнень при лапароскопічній адреналектомії з приводу феохромоцитоми - A. V. Skums; A. E. Kovalenko; M. Yu. Bolgov; O. M. Gulko; V. A. Kondratiuk; O. M. Symonov (Клінічна хірургія, 2019)
Мета. Оцінити результати застосування рентгенендоваскулярної селективної електрокоагуляційної оклюзії судин наднирника в лікуванні феохромоцитоми.