Ендоскопічні транспапілярні втручання в лікуванні хронічного панкреатиту - P. V. Ogorodnik; A. G. Deynichenko; I. S. Tereshkevich; S. I. Shcherbyna; N. A. Yermak (Клінічна хірургія, 2018)
Мета. Оцінити результати застосування мініінвазивних транспапілярних технологій для хірургічного лікування хронічного панкреатиту (ХП).