ЗАХОДИ ЗАХИСТУ В ЗАКОНОДАВСТВІ ПРО ЕКОНОМІЧНУ КОНКУРЕНЦІЮ - S.S. Valitov; N.O. Trehubets (Економіка та право, 2024)
Досліджено теоретичні проблеми змісту, цілей і функцій заходів захисту в антимонопольно-конкурентному законодавстві. Розглянуто сутність припиняючої, превентивної та відновної функцій заходів захисту.