Джерелознавча база дослідження українсько-канадських освітніх звʼязків (друга половина ХХ – початок ХХІ століття) - Наталія Ситник (Педагогічний дискурс, 2013)
У статті аналізується джерельна база дослідження українсько-канадських освітніх звʼязків за останні десятиліття. Джерела з окресленої проблеми поділено на пʼять груп: