ГАЙВОРОНСЬКИЙ ВОЛОДИМИР МИКОЛАЙОВИЧ (до 90-річчя від дня народження) - . (Економіка та право, 2024)
17 лютого 2009 р. виповнилося б 90 років від дня народження доктора юридичних наук, професора кафедри аграрного права Національної юридичної академії України ім. Ярослава Мудрого Гайворонського Володира Миколайовича.