Visual Narrative in Moldavian Graphics 1945-1990 - Atena-Elena Simionescu (Anastasis: Research in Medieval Culture and Art, 2022)
Book review: Victoria Rocaciuc, Narațiune și symbol în grafica moldovenească, de 1945-2010 carte / Narrative and Symbol in Moldavian Book Graphics 1945-2010, Ministerul Educației și Cercetării, Institutul Patrimoniului Cultural – Chișinău, 2021, 280 pages.