Opodatkowanie i polityka zastawu miast królewskich w Polsce za Jagiellonów. Uwagi w związku z książką Michaela Ludwiga - Jacek S. Matuszewski; Tadeusz Szulc (Czasopismo Prawno-Historyczne, 1989)
Opodatkowanie i polityka zastawu miast królewskich w Polsce za Jagiellonów Uwagi w związku z książką Michaela Ludwiga 1