УДОСКОНАЛЕННЯ ОБЛІКУ РЕМОНТІВ І МОДЕРНІЗАЦІЇ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ ГОТЕЛЬНИХ ГОСПОДАРСТВ ЗГІДНО З ВИМОГАМИ МІЖНАРОДНИХ СТАНДАРТІВ ГОТЕЛЬНОЇ ІНДУСТРІЇ - I.V. Mustetsa (Економіка та право, 2024)
Розглянуто організацію обліку ремонтів і модернізації основних засобів готельних господарств України. Визначено напрями її удосконалення згідно з вимогами Міжнародних стандартів готельної індустрії.