ЕКОНОМІКО-ПРАВОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТРАТЕГІЧНОГО РОЗВИТКУ НОВОУТВОРЕНИХ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД: ДО ОБГОВОРЕННЯ - Є.М. АХРОМКІН; О.А. БУРБЕЛО; А.С. АЛЕКСЄЄВ; Д.В. ЗАБЛОДСЬКА (Економіка та право, 2024)
Обґрунтовано доцільність виконання науково-практичного дослідження розвитку економіко-правового забезпечення стратегічного розвитку новоутворених територіальних громад. Визначено сучасні практичні проблеми створення та розвитку новоутворених територіальних громад, основні наукові завдання, які потрібно вирішити, та результати, що будуть отримані.