УПРАВЛІННЯ РЕСУРСОЗБЕРЕЖЕННЯМ В РЕГІОНІ - G.M. Maslova (Економіка та право, 2024)
Розглянуто підхід до управління ресурсозбереженням в регіоні. Досліджено стан резервів ресурсозбереження на прикладі Луганської області на основі тіпологізації регіонів зі споживання ними матеріальних і паливно-енергетичних ресурсів. Викладено основні правові, організаційні й економічні умови забезпечення ресурсозбереження на регіональному рівні.