Особливість ремонту деталей з полімерних композиційних матеріалів за допомогою автономного ремонтного обладнання - O. V. Andrieiev; B. V. Lubkin; V. S. Petropolskyy; V. S. Nitka (Mechanics and Advanced Technologies, 2018)
Розглянуті питання відпрацювання технології ремонту конструкцій з ПКМ з використанням автономного ремонтного обладнання. Продемонстровано можливості та приклади використання обладнання. Відпрацьовано декілька конструктивно-технологічних рішень щодо виконання ремонтів агрегатів з ПКМ з використанням автономного ремонтного обладнання на літаку. Виконаний аналіз характеристик міцності та технологічності виконання ремонту після завершення робіт. Розроблені рекомендації щодо використання обладнання з метою виконання робіт на літаку у «польових» умовах.