ДІАГНОСТИКА СТАНУ АТМОСФЕРНОГО ПОВІТРЯ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ - O.I. Blagodarnyi; E.A. Pluzhnykova (Економіка та право, 2024)
У статті проаналізовано стан атмосферного повітря Донецької області, виділені види шкідливих речовин на цих територіях і визначені види тих виробництв, з яких в атмосферу потрапляють шкідливі речовини. Також визначені найбільш забруднені території області, на які слід першочергово звернути увагу при виборі напрямів фінансування повітроохоронних заходів.