Історіографічний аналіз проблеми соціально-педагогічної підтримки дітей вразливих груп в Україні в другій половині ХХ століття - Юлія Семенова (Педагогічний дискурс, 2013)
В статті здійснено історіографічний аналіз проблеми соціально-педагогічної підтримки дітей вразливих груп в Україні в другій половині ХХ століття. Виокремленні історико-педагогічні дослідження з проблеми соціально-педагогічної підтримки дітей вразливих груп в Україні в другій половині ХХ століття, які можна класифікувати за такими тематичними спрямуваннями: наукові роботи стосовно форм, методів та організації соціально-педагогічної підтримки дітей вразливих груп в Україні в другій половині ХХ століття; напрацювання щодо особливостей діяльності видатних педагогів-мислителів в контексті проблеми вивчення; статистичні дані стосовно проблеми дослідження.