ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОЦІНКИ ЕКОНОМІЧНОГО ЗБИТКУ ВІД НИЗЬКОЇ ЯКОСТІ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ В СИСТЕМІ РОЗВИТКУ РЕГІОНАЛЬНОГО РИНКУ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ - I.O. Samoylenko (Економіка та право, 2024)
Розроблено методичні рекомендації з формалізації обліку якості електроенергії як основи формування відповідного інформаційного забезпечення в системі розвитку регіонального ринку електроенергії, що сприяє вдосконаленню системи відносин на ринку електроенергії та захисту прав споживачів електроенергії.