Дослідження потреб у розвитку цифрової компетентності бібліотечних фахівців - Марина Толмач (Цифрова платформа: інформаційні технології в соціокультурній сфері, 2025)
Метою дослідження є представлення та узагальнення результатів дослідження потреб у розвитку цифрової компетентності бібліотечних фахівців.