بررسی ارتباط بین استدلال بالینی با مهارت تفکر انتقادی و خودکارآمدی عمومی کارورزان پزشکی - فروزان گنجی; پیام علیزاده; رضا مسعودی; لیلی ربیعی (بهداشت در عرصه, 2025)
زمینه و اهداف: قضاوت در موقعيت‌هاي خطير باليني به مدد مهارت استدلال بالینی و نیز استفاده از شیوه‌های تفکر انتقادی و خودکارآمدی، همگی می‌توانند در موفقیت شغلی پزشکان در ارائه هر چه بهتر خدمات تشخیصی و درمانی موثر باشند. اين مطالعه به منظور بررسي ارتباط بین استدلال بالینی با مهارت تفکر انتقادی و خودکارآمدی عمومی کارورزان پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد انجام پذیرفت.