Český porodní systém z antropologického pohledu (Hrešanová, E. Kultury dvou porodnic: etnografická studie) - Hana Hašková (Gender a Výzkum, 2011)
Book review of Hrešanová, E. 2008. Kultury dvou porodnic: etnografická studie. Plzeň: Západočeská univerzita v Plzni.