Використання інформації радіолокаційної розвідки ADS-B при створенні єдиного інформаційного простору Повітряних Сил Збройних Сил України - С.О. Кадук; А.С. Сторожук; Є.Ю. Стрельчик; Р.А. Сікорський (Збірник наукових праць Харківського національного університету Повітряних Сил, 2020)
Сучасні інформаційні технології дозволяють створювати інформаційний простір шляхом об’єднання різноманітної інформації від різнорідних джерел. В статті розглядається спосіб об’єднання радіолокаційної інформації від радіолокаційних станцій Повітряних Сил та приймачів ADS-B. Показано, що за рахунок використання ADS-B даних можна суттєво розширити радіолокаційний простір та отримати додаткову інформацію для попередження будь-яких порушень у повітряному просторі України.