Сучасна структура та ефективність методів менеджменту - Олена Володимірівна Рудінська; Наталя Ігорівна Ленська (Ринкова економіка: сучасна теорія і практика управління, 2018)
У статті розглядаються сучасні методи менеджменту, їх зміст, структура та ефективність. Досліджують основні види методів, такі як економічні, адміністративні, соціально-психологічні, та надається їх порівняльна характеристика. Виявляються основні проблеми визначення ефективності методів менеджменту. Вивчається зарубіжний досвід застосування методів управління. Пропонуються основні шляхи вдосконалення методів управління.