ДЕРЖАВНА ПІДТРИМКА ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ГРОМАДЯН - I.M. Yamkova (Економіка та право, 2024)
Досліджено зміст і основні напрями державної підтримки діяльності громадян_підприємців як суб’єктів малого підприємництва в Україні. Виявлено недоліки існуючої системи підтримки та запропоновано пропозиції щодо вдосконалення законодавства у цій сфері.