Регіональна політика Європейського Союзу в Іспанії - Petro Kulakovskyi (Journal of Innovations and Sustainability, 2024)
Мета. Основною метою цього дослідження є встановлення результатів проведення регіональної політики або політики згуртування ЄС в Іспанії, визначення її еволюції протягом 1989–2024 рр.