ОЦІНКА ІНФОРМАЦІЙНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА - І.А. ПОПОВА (Економіка та право, 2024)
Розглянуто показники оцінки інформаційної інфраструктури міжрегіонального співробітництва та проведено оцінку за регіонами. Згруповано показники функціонування інформаційної системи регіону. Визначено недоліки та проблеми наявної організації надання адміністративних послуг у країні. Згруповано регіони України залежно від рівня розвитку інформаційної інфраструктури, на основі чого побудовано карту розвитку інформаційної інфраструктури міжрегіонального співробітництва.