Застосування високочастотного електрохірургічного апаратА “ERBE ICC 200” для лікування пацієнтів з поєднаною патологією анального каналу і прямої кишки - М. P. Zakharash; V. V. Balytskyy; О. G. Кuryk (Клінічна хірургія, 2018)
Реферат